Gândește diferit,
Fii diferit.

Într-o lume plină de oi albe, fii tu oaia neagră. Adaugă acel strop de atenție, acel detaliu care să te scoată din mulțime și care să te facă vizibil.

Scrie-ne

Black Sheep reunește experiențe de peste 15 ani în marketing și digital marketing cu toate componentele sale, graphic design, comunicare și copywriting.

Marketing Digital

Dezvoltare site prezentare & E-Commerce
Web Design
Continut pagini site & blog
Optimizare SEO on page

Content Marketing
Landing Pages
Social Media Marketing
Google Ads

Print & Packaging

Soluții OOH
Product Packaging
Broșuri/ Cataloage
Calendare
Cărți de vizită
Flyere/ Pliante

Strategii de Marketing

Branding
Identitate vizuală
Design
Copywriting

Producție Multimedia

Producție spoturi publicitare
Servicii fotografie / video
Media Planning

Networking & Evenimente

Concept
Logistica
Locații
Suport tehnic

Black Sheep sunt ființe atente la detalii, critice până la sânge, încăpățânate, care gândesc și creionează concepte, trasează direcții de atac, produc impact și te conduc pe acea cărare neumblată, nu pe drumurile pe care a trecut toată lumea.

Vicențiu

Berbec ambițios, fără frică, cu un ochi critic extrem de dezvoltat. Departe de stilul miorițelor obișnuite, un Black Sheep cu mai mult de 10 ani experiență în făurirea de vizualuri aspiraționale, care fac ideile să strălucească.

Andreea

Oiță extrem de sociabilă, bun strateg și comunicator. Peste 15 ani experiență în marketing & comunicare. Analizează mesajul, scrie și rescrie, trasează direcții clare de comunicare, manageriază, relaționează și transmite esența către publicul țintit.

Paul

Berbec puternic și sensibil, analitic, excelent coordonator de pixeli pe monitor. 8 ani de design & web design. Menirea lui este să transforme în spectacol de culoare, forme și texturi concepte, idei, produse, să creeze, să concretizeze.

Alexandra

Oiță bună la răstălmăcit cuvinte, interpret de stări, dorințe și proiecte. 10 ani experiență în rândul cuvintelor scrise frumos pe hârtie și web. Croșetează idei, le pune pe hârtie, le aprinde și de cele mai multe ori le trece de pe tărâmul nostru și în online.

Pândește-ne!

Răspundem voioși!

Răspundem voioși!